Lees meer

Bijdrage aan jouw succes

Wij zijn DesignMyLogo. Een grafisch ontwerpstudio dat met een creatief team van enthousiaste freelance ontwerpers dagelijks werkt voor een grote groep opdrachtgevers.

Wij zijn het allemaal over een ding eens. En dat is dat een doordacht en krachtig logo een grote bijdrage levert aan het succes van jouw bedrijf.

Veel bedrijven missen een uniek en herkenbaar logo. Daarom is het onze missie om elk bedrijf te helpen met het realiseren van een prachtig logo. En daarmee een bijdrage te leveren aan hun succes. Jouw succes.

Werkwijze

  1. Je dient je aanvraag in. We hebben telefonisch contact. In dit gesprek zullen wij vragen aan je stellen. Dit doen wij omdat het zowel jou als ons zal helpen in de zoektocht naar het ideale logo.
  2. Op basis van deze informatie gaan wij van start met het ontwerp van het logo. We houden hierbij rekening met de kernwaardes en doelstellingen van jouw bedrijf.
  3. Nadat het ontwerp af is, krijg je van ons meerdere ontwerpen (afhankelijk van welk pakket je hebt gekozen). Als je iets aangepast wilt hebben, dan geef je je feedback door.
  4. Wij passen deze feedback toe. Na jouw goedkeuring ronden we het project af. Afhankelijk van het pakket dat je hebt gekozen, heb je recht op meerdere revisierondes.
  5. Na afronding ontvang je alle (originele) logo bestanden per e-mail van ons.
Neem contact op!

Ik ben super tevreden. Afspraken worden netjes en op tijd na gekomen. Alles wordt duidelijk uitgelegd en me wensen werden vervuld precies zo als ik het wou! Top service

Emina Lucenzo

Vakmanschap op niveau! Super tevreden over het eind resultaat. Wij zijn ontzettend blij met ons nieuwe logo bij Casa Italia!

Franco de Cicco, Casa Italia

Ik ben via mijn netwerk in contact gekomen met DesignMyLogo. Wij hadden namelijk een banner en introductie video nodig, voor ons Youtube account. DesignMyLogo heeft dit keurig opgepakt en de resultaten mogen er zijn!

Donda, Youtube

Wij zijn als E.C.A.I. tevreden over het aangepaste logo van ons bedrijf. We hebben samen met @designmylogo een strak, aantrekkelijk en representatief logo gerealiseerd. Via deze weg willen we @designmylogo, onze grafisch ontwerper nogmaals bedanken voor de professionaliteit en goede service.

Ugur Yilmaz, E.C.A.I.

Wij hebben DesignMyLogo ingehuurd voor het ontwerpen van onze logo en het maken van onze huisstijl. Wij hebben onze samenwerking zeer positief ervaren. Zij denken goed mee en doen wat er verwacht wordt. Onze logo en alle andere content wordt door DesignMyLogo verzorgd. Alles is te zien op onze Instagram pagina @gneticssports. Wij raden dit bedrijf zeker aan!

Michel Dagli, Gnetics Sports

DesignMylogo heeft ons goed geholpen. Zij hebben onze logo’s, gevelreclame, raamdecoratie, auto, decoratie en menu’s ontworpen. Daarnaast hebben ze ons geassisteerd met het opzetten van een website en binnenkort een app. Wij raden DesignMyLogo aan iedereen aan!

Hesam J., Antonios Eethuis

Uitstekende service!!! Heb mijn logo exact zoals ik het voor ogen had gekregen. De communicatie verliep erg soepel en elke aanwijzing of correctie werd geduldig verwerkt. Kortom, professioneel, zeer klantgericht, vriendelijk, geduldig en garantie voor kwaliteit. Bedankt!!!

Sa Mari, Yogasheep

Wij als (Alpha Secure) werken al een langere tijd samen met DesignMylogo. Ik kan niet meer als lovend zijn over de samenwerking die voldoet aan al je eisen en meedenkend advies levert op maat. Kortom zeker een aanrader!

Alperen, Alpha Secure

Designmylogo heeft mij enorm goed geholpen en begeleid binnen het traject waarin ik een logo en visitekaartjes nodig had voor 2 bedrijven: Gadgetbazaar en EVI
Mijn wensen werden uitzonderlijk goed begrepen en gerealiseerd.
Zeer professioneel, georganiseerd en goed geregeld. Ik raad dit bedrijf ten sterkste aan aan iedereen die een logo of een visitekaartje design nodig heeft.
Chapeau!

Can Kilic, Elite Investeringen en Gadgetbazaar