Wie zijn wij?

Op onze over ons pagina kan je al wat lezen over wie wij zijn, maar in deze blog vertellen wij iets meer over het ontstaan van Design My Logo, onze werkwijze en wat wij willen bereiken.

Logo ontwerp | DesignMyLogo

Ontstaan van Design My Logo         

Design My Logo is in het jaar 2017 opgericht door een creatief ICT student, die ook thuis is in grafisch vormgeving en videografie. Hij kwam tot de realisatie dat veel bedrijven en startende vaak een amateuristisch logo hebben en dat ze weinig aandacht besteden aan de professionaliteit van hun bedrijf. Hier wilde de eigenaar een verandering in zien en begon lokaal in Roermond met zijn grafisch bureau. Voor onwijs lage prijzen kon deze student logo’s realiseren voor bedrijven en hun huisstijl optimaliseren. Hij begon met het ontwerpen van logo’s voor bestaande bedrijven uit Roermond en vervolgens is hij ook visitekaartjes gaan ontwerpen en andere ontwerpen zoals flyers, banners, autoreclame en meer.

Design My Logo nu 

Design My Logo heeft inmiddels honderden succesvolle projecten afgerond en heeft bedrijven met een amateuristische uitstraling naar een compleet professioneel uitstraling gebracht. Design My Logo zit momenteel op 3 grafisch vormgevers, waarbij de eigenaar ook video’s en foto’s aanbiedt als extra dienst. Zij opereren nog altijd vanuit Roermond, maar hebben ook klanten uit steden zoals Venlo, Sittard, Eindhoven en Den Bosch.

Hoe wordt een logo ontworpen? 

Design My Logo gaat eerst een gesprek aan met de klant over het bedrijf en wat ze doen. Op deze manier krijgen zij een goed beeld van de branche waarin het bedrijf zich bevindt of gaat bevinden. Na het gesprek gaan zij op onderzoek uit en verzamelen zo veel mogelijk data over welke elementen in het logo moeten terug komen. Zij kijken naar de kleuren die zij gaan gebruiken en wat voor psychologische impact het kan hebben op (potentiële)klanten. Daarna kijken zij naar welke lettertypes zij gaan gebruiken en wat deze lettertypes uitstralen. Sommige zijn agressief en sommige zijn wat zachter van aard. Elke branche heeft dan ook zijn eigen lettertypes.

Nadat zij al deze data hebben verzameld beginnen ze aan het ontwerpen van verschillende concept design. Deze delen zij met de klant en gaan vervolgens verder met het nog beter maken van het logo die de klant het meest aanspreekt. Zij blijven door ontwerpen tot dat de klant tevreden is. Daarmee kunnen ze zeggen dat zij een 100% tevredenheidsgarantie aanbieden.

Het doel van Design My Logo

Het doel van Design My Logo is simpel. Bedrijven, met name kleinere bedrijven voorzien van een professioneel uitstraling om vervolgens zoveel mogelijk succes te behalen.

Wil jij je logo door ons laten ontwerpen?

Wij ontwerpen graag je logo. Zie onze logo-pagina voor meer informatie. Los van logo’s ontwerpen wij meer dingen. Zie onze huisstijlen-pagina voor meer informatie.

Gepubliceerd Op: 23 september, 2022 / Categorieën: Logo's /